T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / OSMANGAZİ - BTSO Baha Cemal Zağra Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Ateş ve Ateşli Hastalıklar Semineri

Okulumuz, öğrencilerin sağlığına yönelik bilinçlendirici bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Çocuk doktoru Ayşe Tarım, ateş ve ateşli hastalıklar konusunda velilerimiz ve öğretmenlerimize yönelik bilgilendirici bir eğitim verdi.

Eğitimde, çocuklarda ateşin nedenleri, ateşin nasıl ölçüleceği, ateşli hastalıkların belirtileri ve tedavi yöntemleri gibi konular ele alındı. Dr. Tarım, katılımcılara ateşin doğru bir şekilde değerlendirilmesinin önemine vurgu yaparak, çocukların sağlıklı bir şekilde büyümesi ve gelişmesi için veli ve öğretmenlerin bilinçli olmasının gerekliliğini vurguladı.

Okul Müdürümüz İlyas Bubuş, etkinliğin önemine dikkat çekerek, "Öğrencilerimizin sağlığı bizim için çok önemli. Bu tür etkinliklerle velilerimizi ve öğretmenlerimizi bilgilendirerek, çocuklarımızın sağlıklı bir ortamda eğitim almasını sağlamak istiyoruz." dedi.

Katılımcılar, eğitim sonrasında Dr. Ayşe Tarım'a teşekkür ederek, edindikleri bilgilerin önemini vurguladılar. Veliler, çocuklarının sağlığı konusunda daha bilinçli ve donanımlı olduklarını belirterek, benzer etkinliklerin devamını istediklerini ifade ettiler.

Bu tür bilgilendirici etkinliklerin düzenli olarak yapılması, velilerin ve öğretmenlerin çocuk sağlığı konusundaki bilgi ve farkındalığını artırarak, çocukların daha sağlıklı bir şekilde büyümelerine katkı sağlayacaktır.

13-03-202413-03-202413-03-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 13.03.2024 - Güncelleme: 13.03.2024 12:55 - Görüntülenme: 57
  Beğen | 0  kişi beğendi