T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / OSMANGAZİ - BTSO Baha Cemal Zağra Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Dünya Obezite Günü

Her yıl 4 Mart tarihinde kutlanan Dünya Obezite Günü için, okulumuzda da farkındalık yaratmak amacıyla okul hemşiremiz Gülay Güneş tarafından pano hazırlandı. Obeziteye dikkat çekmek ve sağlıklı yaşam bilincini artırmak için düzenlenen etkinlik kapsamında, okulumuzun koridoruna obezite hakkında bilgilendirici bir pano yerleştirildi.

Pano, obezitenin nedenlerini, etkilerini ve önlenmesi için alınabilecek önlemleri içeren bilgilerle donatıldı. Öğrencilerimizin ve personelimiz için hazırlanan bu pano, obezitenin ciddiyetini vurgulamayı ve sağlıklı yaşam konusunda bilinçlenmelerine katkı sağlamayı amaçlıyor.

Okul Müdür Yardımcımız, pano hakkında yaptığı açıklamada, "Dünya Obezite Günü'nü farkındalık etkinlikleriyle karşılıyoruz. Bu yıl pano hazırlayarak öğrencilerimizin ve personelimizin obezite konusunda bilinçlenmelerine katkı sağlamayı hedefledik. Sağlıklı yaşam bilincini artırmak için önemli adımlar atmaya devam edeceğiz." dedi.

Dünya Obezite Günü'nün kutlandığı bu özel günlerde, okulumuzun koridorunda yer alan bilgilendirici pano, obezite konusunda toplumun dikkatini çekmeyi ve sağlıklı yaşam bilincini yaygınlaştırmayı amaçlamaktadır.

13-03-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 13.03.2024 - Güncelleme: 13.03.2024 13:28 - Görüntülenme: 18
  Beğen | 0  kişi beğendi