eSafet Label Hakkında Okul Öğretmenlerimize Eğitim Verildi

Okulumuz, öğrenci güvenliği ve bilinçli dijital kullanım konularında önemli bir adım atmış bulunmaktadır. Öğretmenlerimize yönelik düzenlenen eSafety eğitimi, dijital dünyada güvenli ve bilinçli bir şekilde hareket etmenin önemini vurgulamak amacıyla gerçekleştirilmiştir.

Eğitim sürecinde öğretmenlerimiz, çevrimiçi platformlarda ve dijital iletişim araçlarında karşılaşılabilecek tehlikeleri, çocuklarımızın güvenliği için alınabilecek önlemleri ve dijital medya kullanımında ahlaki sorumlulukları ele almışlardır. Bu eğitim, öğrencilerimizin dijital dünyada bilinçli ve güvenli bir şekilde bulunmalarına katkı sağlamayı hedeflemektedir.

Öğrenci güvenliği bizim için ön planda olduğundan, eSafety konusunda edinilen bu bilgilerin okulumuz genelinde yayılması için çaba sarf edilecektir. Bu noktada siz değerli velilerden, çocuklarınızla birlikte bu konuları konuşmanızı, çocuklarımıza dijital dünyada nasıl güvenli hareket edebileceklerini öğretmeniz önemlidir.

Daha fazla bilgi almak ve bu konuda farkındalık yaratmak için okulumuzun web sitesini düzenli olarak takip edebilir, ilgili eSafety başvuru sürecine ilişkin güncel bilgileri öğrenebilirsiniz.

,26-02-2024

Yayın: 26.02.2024 - Güncelleme: 26.02.2024 11:27 - Görüntülenme: 8