Okulumuzda İstasyon Günleri Coşkusu!

Okulumuzda dopdolu bir hafta geçiriyoruz! Bu hafta içerisinde, öğrencilerimiz birbirinden ilgi çekici etkinliklerle buluşuyor, öğrenmenin ve eğlenmenin tadını çıkarıyorlar. İşte "İstasyon Günleri" adı altında gerçekleşen bu renkli etkinliklerden bir kesit:

11-12-2023

1.Bak Yap İstasyonu: (YILDIZ AYDIN)

2.Eşleme İstasyonu: (HATİCE ÜNAL)

3.Orman Okulu İstasyonu: (NESLİHAN KARABACAK)

4.Küçük Kas Grubu İstasyonu (MELİKE GÜNEŞ)

5.Masa Oyunları İstasyonu (MÜGE TEKKARTAL)

6.Baskı Çalışmaları İstasyonu (KORAY TEPELİ)

7.Bul-Tak Etkinlikleri İstasyonu (İLKNUR KOÇ)

8.Sulu Boya İstasyonu (SUNA ÇİÇEK)

9.Büyük Kas Grubu İstasyonu (SERKAN ÖZTÜRK)

10.Boyama İstasyonu (İNCİ TOPÇU)

Bu etkinlikler, öğrencilerimizin sadece derslerde değil, aynı zamanda sosyal ve kültürel anlamda da gelişmelerine olanak tanıyor. İstasyon Günleri, öğrencilerimizin bir araya gelip öğrenmenin keyfini çıkardığı, arkadaşlarıyla etkileşimde bulunduğu bir platform sunuyor.

İstasyon Günleri'nin başarıyla tamamlanmasında emeği geçen tüm öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür ederiz. Bu etkinlikler, okulumuzun dinamik ve öğrenci odaklı yaklaşımını bir kez daha gözler önüne seriyor.

Yayın: 11.12.2023 - Güncelleme: 11.12.2023 13:07 - Görüntülenme: 79