SIK SORULAN SORULAR

Soru: Okulunuzun tam adresi nedir?

Okulumuz, Bursa ili Osmangazi ilçesinde bulunmaktadır. Veysel Karani Mahallesi Sevgi Caddesi'nde bulunan BTSO Eğitim ve Spor Kampüsü içindedir.

Soru: Okulunuza nasıl ulaşabilirim?

Okulumuza 0 224 216 0544 no'lu telefon numarasından ulaşabilirsiniz.

Soru: Okulunuzda hangi tanı grubunda öğrenciler bulunmaktadır?

Okulumuzda orta-ağır otizm ve orta-ağır zihin yetersizliği bulunan öğrenciler eğitim görmektedir.

Soru: I.kademe, II.kademe, III.kademe ne anlama gelmektedir?

I.kademe; 1.sınıftan 4.sınıfa kadar olan sınıfları, II.kademe; 5.sınıftan 8.sınıfa kadar olan sınıfları, III.kademe; 9.sınıftan 12.sınıfa kadar olan sınıfları kapsamaktadır.

Soru: Okulunuzda öğrenciler kaç saat eğitim almaktadır?

Öğrenciler okulumuzda günde 6 saat ve haftada 30 saat eğitim almaktadır.

Soru: Öğrenciler, okulunuzda nasıl eğitim görmektedir?

Her öğrenci için hazırlanan Bireyselleştirilmiş Eğitim Programı esas alınarak bireysel veya grup eğitimleri verilmektedir.

Soru: Okulunuzda kaç tane atölye var?

Okulumuzda, 2 adet "yiyecek-içecek" atölyesi, 3 adet "el sanatları" atölyesi ve 1 adet sera bulunmaktadır.

Soru: Okulunuzda havuz var mı?

Evet, okulumuzda havuz bulunmaktadır.

Soru: Okulunuzda yemek veriliyor mu?

Evet, okulumuzda öğle yemeği verilmektedir.

Soru: Öğrenciler okula nasıl ulaşım sağlıyor?

Öğrencilerimiz, okulumuza servisle geliş-gidiş yapmaktadır.

Soru: Okulunuzda Covid-19 tedbirleri nasıl uygulanıyor?

Okulumuz, Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın belirlediği tedbirleri uygulamaktadır. Okul girişlerinde uzaktan ateş ölçerle öğrencilerin her gün ateşleri ölçülmektedir. Maske, mesafe ve temizlik kuralları uygulanmaktadır.

Soru: Okulunuzda sportif faaliyetler olarak neler yapılıyor?

Okulumuzda öğretmenlerimizin rehberliğinde öğrencilerimiz; bowling, bocce gibi takım sporlarına katılabilirler.

Soru: Okulunuza nasıl kayıt yaptırabilirim?

Okulumuza öğrenci kayıtları, Osmangazi Özel Eğitim Hizmetleri Kurulu tarafından yönlendirme kararları sonucu yapılmaktadır.

Yayın: 17.08.2021 - Güncelleme: 17.08.2021 15:54 - Görüntülenme: 344