T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / OSMANGAZİ - BTSO Baha Cemal Zağra Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Türkiye Yüzyılında Ulusal Politikalardan Yerel Stratejilere Özel Eğitim Çalıştayı

13-03-202413-03-2024

 

 

 

 

 

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Türkiye'nin eğitim alanındaki önemli bir ihtiyacını karşılamak üzere harekete geçti ve ulusal politikaların yerel stratejilere dönüştürülmesi için bir çalıştay düzenledi.

Özel eğitim alanında uzmanlaşmış bir ekip tarafından organize edilen bu etkinlikte, özel eğitim öğretmenleri ve uzmanları, sektördeki en güncel konuları tartışmak ve çözüm yolları geliştirmek için bir araya geldi.

Çalıştayın koordinatörlüğünü, okulumuz Özel Eğitim Öğretmenimiz Esra Arın Çetin üstlendi. Özel Eğitim Öğretmenimiz Dilara Dali, Eğitim Uygulama Okulları moderatörlük görevini üstlendi. Özel Eğitim Öğretmenimiz Fatma Nur Gündüz, El Sanatları Öğretmenimiz Emel Yılmaz, Müdür Yardımcımız Erdinç Şeker ve öğretmenimiz Selcan Akgün katılımcılar arasında yer aldı.

Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ahmet Ali Reisoğlu'nun açılış konuşmasıyla başlayan etkinlikte, Vali Yardımcımız Mustafa Kılıç, Büyükşehir Belediyesi, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı temsilcileri ve çeşitli sivil toplum kuruluşları da katılım sağladı.

Toplantıya, Bursa'da faaliyet gösteren tüm özel eğitim okulları, özel eğitim sınıfları, rehberlik ve araştırma merkezleri ile bilselerden eğitimciler ve idareciler büyük ilgi gösterdi.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 13.03.2024 - Güncelleme: 13.03.2024 12:54 - Görüntülenme: 54
  Beğen | 0  kişi beğendi