T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / OSMANGAZİ - BTSO Baha Cemal Zağra Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Yeşilay Haftası Okul Panomuz

Okulumuz, sağlıklı bir yaşamın önemine dikkat çekmek ve bağımlılıkla mücadele konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla Yeşilay Haftası'nı okul panosu oluşturarak kutluyor.

Bağımlılıkla mücadele konusunda toplumu bilinçlendirmeyi hedefleyen Yeşilay Haftası, her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında düzenleniyor. Bu yıl da okulumuz, öğrencileri ve personeli bilinçlendirmek adına sağlık panosunu oluşturdu.

Okul Müdür Yardımcımız Erdinç Şeker; Yeşilay Haftası'nın önemine vurgu yaparak, "Bağımlılıkla mücadelede bilinçli ve sağlıklı bireyler yetiştirmek için bu tür etkinliklerin büyük bir önemi var. Öğrencilerimizi ve personelimizi bilinçlendirmek adına çeşitli etkinlikler düzenliyoruz ve bu haftayı büyük bir önemle kutluyoruz." dedi.

Yeşilay Haftası etkinlikleriyle öğrencilerin ve personelin bağımlılıkla ilgili bilinçlenmeleri, zararlı alışkanlıklardan uzak durmaları ve sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemeleri hedefleniyor.

Yeşilay Haftası'nın kutlandığı bu özel günlerde, okulumuzda düzenlenen etkinliklerle birlikte bağımlılıkla mücadele konusunda toplumun daha bilinçli ve duyarlı olmasına katkı sağlanması hedefleniyor.

13-03-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 13.03.2024 - Güncelleme: 13.03.2024 13:18 - Görüntülenme: 20
  Beğen | 0  kişi beğendi