T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / OSMANGAZİ - BTSO Baha Cemal Zağra Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Sağlıklı Besleniyorum Programıyla Okulumuzda Bilinçli Tüketim Rüzgarı Esti!

27-02-202427-02-202427-02-2024

 

 

 

 

 

"Okulumda Sağlıklı Besleniyorum" programı kapsamında önemli adımlar atmaya devam ediyor. Okulumuzun farklı yerlerine asılan bilgilendirme afişleri, öğrencilere ve velilere sağlıklı beslenme konusunda rehberlik etmek için tasarlandı.

Beslenme Bilinci Aşılanıyor: Her bir afiş, dengeli beslenme alışkanlıklarını teşvik etmek ve sağlıklı gıda tercihleri hakkında bilgi vermek amacıyla hazırlandı. Öğrencilerimiz, bu bilgilerle donanarak sağlıklı beslenme konusunda bilinçleniyor.

Okulumuzda Yeşil Bir Dönem Başlıyor: Sağlıklı Besleniyorum Programı, okulumuz genelinde daha bilinçli ve sağlıklı tüketim alışkanlıkları oluşturmayı hedefliyor. Bu sayede öğrencilerimiz, enerji dolu bir öğrenme ortamında kendilerini daha iyi hissedebilecekler.

Destek ve Katılımınızı Bekliyoruz: Siz de bu sağlıklı beslenme hareketine destek olabilir ve çocuklarımıza sağlıklı yaşam alışkanlıkları kazandırmak, program hakkında daha fazla bilgi almak veya katılım sağlamak için https://sagliklibesleniyorum.meb.gov.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Sağlıklı Topluluk, Sağlıklı Gelecek! Btso Baha Cemal Zağra Özel Eğitim Uygulama Okulu olarak, sağlıklı beslenme konusundaki bu önemli adımda birlikte hareket etmekten dolayı gurur duyuyoruz. Sağlıklı bir topluluk, sağlıklı bir geleceğin temelidir.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 27.02.2024 - Güncelleme: 28.02.2024 12:50 - Görüntülenme: 47
  Beğen | 0  kişi beğendi