Kas

Heyecan verici bir haberle karşınızdayız! Okulumuz "The Magic of Sound" e-twinning projesine katılan müdür yardımcımız Erdinç Şeker, öğretmenlerimiz Ebru İyihuylu, Esra Arın Çetin, Faruk Akyüz, Gülcan Kaya, Mete Çarıkçı ve Rehber Öğretmenimiz Aynur Aygör yaratıcı projeleri ve öğrenci odaklı çalışmalarıyla öne çıkarak bu prestijli etiketi hak etti. Okulumuz adına elde edilen bu başarı, eğitimde kalite standartlarımızı yükseltmemiz adına attığımız adımların bir yansımasıdır.

Bu ulusal kalite etiketi, okulumuzun öğrenci merkezli ve inovatif eğitim yaklaşımını vurgulamaktadır. İlerideki projelerde de aynı başarıyı sürdürmeye devam edeceğimize inanıyor, katılımcılarımızı tebrik ediyoruz.

Kas

Okulumuzdan gururlandırıcı bir başarı haberini paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz!

Okulumuzun yürütücülüğünü yaptığı "Active Your Senses" adlı eTwinning projesini okul yöneticilerimiz ve öğretmenlerimiz, gösterdikleri üstün performanslarıyla ulusal kalite etiketi almaya hak kazandılar.

Bu önemli başarıya ulaşanlar arasında biri müdürümüz, biri müdür yardımcımız ve altısı öğretmenlerimiz olmak üzere toplam sekiz kişi bulunuyor.

Aldıkları bu ulusal kalite etiketi, katılımcılarımızın projedeki özverili çalışmalarının ve başarılarının bir göstergesidir.

Eğitimdeki kalitemizi bir kez daha kanıtlayarak, ulusal çapta bu özel etiketi kazanan okulumuzun başarısıyla gururlanıyoruz.

Katılan herkese tebrikler, başarılarınızla gurur duyuyoruz!

Kas

Bugün, değerli öğretmenlerimizin emeklerini takdir etmek adına Okul Aile Birliği ve Okul İdaresi olarak tatlı bir sürpriz düzenledik. Eğitime verdikleri katkılardan dolayı tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER FARKINDALIK GÜNÜ

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN